GRAFFITI
WORKSHOPS

Leergierig?

Bedrijfuitje of teambuildingsdag? Vrijgezellenfeest of familiedag?
Boek een creatieve graffiti workshop bij Can Gallery en laat u inspireren door de wereld van graffiti!

Hieronder vindt je verdere info en prijzen over de workshops bij ons op locatie in Eindhoven.
Ook verzorgen we workshops op locatie zoals bijvoorbeeld op scholen of bij bedrijven. Meer info hierover? Neem dan a.u.b. even vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een passend voorstel kunnen maken. 

Duik in de wereld van kleuren en ongeschreven wetten tijdens onze workshops en creëer je eigen graffiti kunstwerk. Educatief, creatief en in een ontspannen en informele sfeer. Altijd al eens willen ervaren hoe het is om graffiti te spuiten?
Dan is dit uw kans!
Leer de ins en outs van graffiti en ervaar zelf hoe het is om met een spuitbus tot een kleurrijke creatie te komen. Can Gallery neemt u mee in deze wondere wereld van kleuren en ongeschreven wetten. 

Schermafbeelding 2023-01-04 om 14.48.15
Schermafbeelding 2023-01-05 om 11.55.32

Hoe dan?

Hieronder volgt een omschrijving zoals een “standaard” workshop voor volwassenen er uit ziet:
Een workshop duurt ca. 2 uur. We verzamelen bij ons in de winkel op het terrein van Strijp S. Vanuit hier gaan we naar buiten en starten we met een introductie over wat graffiti precies is en inhoudt. Daarna volgt een uitleg over het hanteren van de spuitbussen en hoe je een graffiti het beste op kunt bouwen. Vervolgens gaat ieder zijn eigen werkstuk maken op een houten plaat van 120 x 60 cm. Deze platen kunnen achteraf ook mee naar huis genomen worden (of eventueel later worden opgehaald). 

Kosten?

5 t/m 10 deelnemers: € 47,50 (incl. btw) per persoon 
11 t/m 20 deelnemers: € 45,00 (incl. btw) per persoon
21 of meer deelnemers: € 42,50 (incl. btw) per persoon

Bent u met minder dan 5 deelnemer?
Indien u bereid bent het minimale bedrag van € 237,50 te betalen,
dan kunt u ook voor minder personen boeken!
Schermafbeelding 2023-01-04 om 15.01.31

Wij zorgen voor beschermende kleding, handschoentjes, schoenbeschermers en uiteraard voldoende spuitbussen om tot een kleurrijke creatie te komen. De prijs is inclusief een (of meerdere) drankjes uit onze goed gevulde koelkast. (Tevens zijn er op het terrein van Strijp S voldoende gelegenheden om elders nog een hapje en/of drankje te doen). 
Uiteraard is het in overleg ook mogelijk om voor een andere samenstelling van de workshop te kiezen (eventueel tegen een meerprijs). Denk hierbij aan het werken op canvasdoeken i.p.v. houten platen of de workshop meer te richten op teambuilding en er een bepaalde opdracht aan te hangen, zodat de werken achteraf een leuk plaatsje binnen het bedrijf kunnen krijgen. Wat dat betreft zijn er vele mogelijkheden om de workshop specifiek aan te passen aan jullie wensen. 

Geinteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@cangallery.nl of vul het contactformulier in op deze site.