GRAFFITI
IN OPDRACHT

Graffiti op maat

Bij Can Gallery kunt u ook terecht voor graffiti op maat. Of het nu gaat om een kleurrijke graffiti op een kinderkamer of een coole reclame uiting op uw winkelpand, een oude kast die u wilt laten omtoveren tot een waar kunstwerk of een uniek schilderij voor bij u thuis, Can Gallery maakt het voor u!

Onbeperkte mogelijkheden

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van werken die we gemaakt hebben voor diverse opdrachtgevers. Voor meer info over prijzen en mogelijkheden mail ons dan met uw idee via info@cangallery.nl

JUNGLE ROOM

Ergens in Dongen mochten we bij mensen thuis deze vette muurschildering maken. Opdracht: Een jungle uitzicht, met een mooie kleurrijke vogel en 5 vlinders die symbool staan voor de 5 gezinsleden in huis.
Uitkomst: Zie foto’s…;)

PIMP YOUR BASEMENT

Dit gezin wilde hun inmens grote kelder van hun nieuwbouw woning voorzien van een persoonlijk tintje. Samen met het gehele gezin bedachten ze het thema Broadway/New York. Het eindresultaat mag er wezen en als je de foto goed bekijkt zie je de namen van de kinderen verwerkt in de reclame borden.

Jurgen Locadia

De spits van PSV vroeg zich af of Can Gallery ook iets speciaal voor hem wilde maken. Hij had iets gezien op internet en wilde zoiets dergelijks ook, maar dan in zwart/wit, met een paar rode accenten. Formaat: 2 x 2 meter! Hij wilde zich graag laten verrassen en gaf Can Gallery dus de creatieve vrijheid om er iets moois van te maken. 
Uiteindelijk was ie meer dan tevreden met het eindresultaat. 

Nintendo

Ter gelegenheid van de 30e verjaardag van Super Mario en de lanchering van het nieuwe spel Super Mario Maker kwam Nintendo met het idee om een 40 meter lange wand op Station Hoog Catherijne in Utrecht om te toveren tot een groot Super Mario level. Ondanks de constante afleiding van media en publiek hebben we dit klusje toch nog in 2 dagen geklaart.

Guus Meeuwis/Burgemeester Eersel

Wie houdt er meer van Brabant dan Guus Meeuwis? Toen we deze oude landkaart van Noord Brabant tegen kwamen was dat dus ook direct duidelijk……daar moest Guus Meeuwis op komen. Nog tijdens het maken van dit kunststukje werd dit opgemerkt door de burgemeester van Eersel. Zij wilde deze kaart graag hebben, maar dan wel met een leuke tekst erbij die betrekking heeft op Eersel. De kaart heeft inmiddels een mooi plekje op haar kantoor in het gemeentehuis gekregen!

Junior Songfestival

Tijdens het Junior Songfestival zouden zangeres Nohr en haar danseressen coole Adidas kleding dragen. Aangezien de logo’s van Adidas niet in beeld mochten komen hebben ze deze bedekt met door Can Gallery gespoten lappen stof.

Vincentre Nuenen

2015 was het jaar van Vincent van Gogh. Het Van Gogh museum “Vincentre” in Nuenen wilde dat jaar Van Gogh combineren om zo onder andere het museum aantrekkelijk te maken voor een jonger publiek. Wij hielpen ze een handje.

Samenwerking

Can Gallery is gevestig in winkelcentrum Urban Shopper, samen met nog 20 andere creatieve ondernemers. Van een door Can Gallery gemaakt ontwerp heeft Unickz speciale “graffiti style” Allstars schoenen gemaakt en Hoppacase maakte aan de hand van dit zelfde ontwerp unieke Ipadhoezen. De schoenen en hoezen zijn nu dus verkrijgbaar bij de bovengenoemde winkels in winkelcentrum Urban Shopper.

NO FEAR

Voor engergie drinks fabriekant NO FEAR spoten we oude olievaten met hun logo. Deze vaten zetten zij weer in als afvalbakken of praattafels tijdens de vele motorsport evenementen die ze sponsoren.

De Berkenschutse

Voor de school De Berkenschutse in Heeze hebben we de nieuwe aula voorzien van muurschilderingen. Aan de ene zijde van de aula is ’t Snaaihuukske waar een drankautomaat met fruitdrankjes komt te staan. Aan de andere zijde bevindt zich het muzieklokaal. 

Kinderkamers

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van kinderkamers.