GRAFFITI
KINDER­FEESTJE

Voor een creatief kinderfeest van uw zoon of dochter verzorgt Can Gallery in een leuke en informele sfeer een workshop graffiti. 

Graffiti kinderfeestje

Voor het kinderfeest van uw zoon of dochter verzorgt Can Gallery in een leuke en informele sfeer een workshop graffiti.
Samen met de kinderen gaan we graffiti maken op houten platen van 120 x 60 cm! Ieder kind krijgt zijn eigen houten plaat en mag deze na afloop van de workshop uiteraard ook mee naar huis nemen als stoer aandenken aan hun eerste graffiti ervaring.
Achteraf sturen we u ook nog eens een leuk filmpje van het feest, zodat de kids hun kunsten later nog eens rustig terug kunnen kijken!

graffiti-kinderfeestje-23
graffiti-kinderfeestje-21

Lekker buiten

Het spuiten van graffiti vindt altijd buiten plaats. In geval van een beetje regen kunnen we droog staan. Echter alleen bij erg slechte weersomstandigheden zullen we de workshop moeten verplaatsen of kosteloos annuleren. Helaas zijn we van het weer afhankelijk.

Locatie

De prijs is incl. een drankje en een versnapering.  Verder zorgt Can Gallery voor alle materialen, beschermende kleding, handschoenen, veiligheidsbrillen en uiteraard voor voldoende spuitbussen om samen met de kinderen een kleurrijke creatie te maken.

graffiti-kinderfeestje-27
graffiti-kinderfeestje-25

* De leeftijdsgrens van 8 jaar hanteren we omdat we uit ervaring gemerkt hebben dat jongere kinderen vaak moeite hebben om de spuitbussen te hanteren en ook na korte tijd hun concentratie al kwijt zijn waardoor ze vaak simpelweg niet zelfstandig genoeg kunnen werken en daardoor er zelf ook minder plezier aan beleven……en dat is uiteindelijk toch waar het om draait!

Wilt u nog meer informatie of een datum plannen? Neem dan contact met ons op via info@cangallery.nl of vul het contactformulier in op deze website.